I WISH


ikväll fick du mitt hjärta att hoppa över ett slag

"jag gillar dig, du är charmig, rolig, intressant, oemotståndligt vacker, lite smått slug och mystisk på ett sådär sexigt sätt"


TACK FÖR ALLT, DU ÄR FÖR UNDERBAR SOPHIA


love you♥


jag älskar dig http://sophiarickling.blogg.se/

Har precis läst en mega lång text som en underbar person har skrivit.
& jag har lust att skriva en mega lång text själv nu om hur jäkla sjukt,
stört irriterad jag blir på hur en person kan behandla en annan person!

Jag kan inte ens tänka mig in i hur hon känner, tänker & mår. 
& det gör så galet ont att veta att hon mår som hon mår.
Jag vill att hon ska vara lyckligast i världen, 
för det är just det hon är värd!

Jag tänker på dig, hela tiden...

 //Sophia Rickling

jag älskar dig

http://minicajsa.blogg.se/


anledningen till varför jag egentligen började blogga igen..

Det började med att jag märkte att någonting inte stod rätt till hos dig. Jag frågade dig flera gånger om det var något, jag frågade varför du betedde dig som du gjorde. Jag fick samma svar varje gång; det är ingenting, allt är som det ska. Jag trodde på dig tills den där fredagen kom, kommer du ihåg? fredagen den 3/9. Vi stod utanför mitt hus och diskuterade vart du och jag ska sova någonstans denna kväll. Du ville sova med Gustav fast du lovat mig att komma och sova med mig, jag som hade suttit hemma själv och hade planerat hela min fredag efter dig. Mitt i allt frågade jag dig om du vill vara själv ett tag. Du svarade att du inte visste vad du kände längre. Allt kom som en stor jävla chock för mig, jag fattade ingenting. Mina knän vek sig och jag ramlade ihop på min gata, du blev rädd tror jag. Du tog tag i mig och sa att jag skulle ställa mig upp. Du kramade om mig och sa att allt skulle bli bra. Vi stod och pratade ett bra tag och kom senare fram till att du skulle komma och sova hos mig senare på kvällen. Du sa att du inte ville att jag skulle ligga och gråta själv hela natten så då bestämde du dig för att sova hos mig...

Du kom till mig senare på kvällen, allt kändes så jävla konstigt. Det var den värsta natten i mitt liv och jag sov knappt någonting. Jag vaknade flera gånger av att tårarna rann på mina kinder och av att paniken tog över hela min kropp. Vi sov 3 timmar allt som allt tror jag, sedan ringde klockan. Vi skulle upp tidigt för att du skulle iväg och spela match. Vi åkte upp till nordiahallen där du hade samling. Jag satt i baksätet i din bil och funderade över hur livet skulle bli. Du kom fram till mig, pussade mig på munnen och satt dig bredvid. Jag förstod egentligen inte varför du pussade mig, du hade ju gjort slut med mig några timmar innan? Jag kramade om dig och sa; jag förstår att det inte är lätt vara den som lämnar. Jag förstår att det är jobbigt för dig med. Då kom dina tårar och nära dina kommer, börjar mina också rinna. Där satt vi i din bil och grät några minuter innan du skulle iväg och spela. Det var för få bilar för att jag skulle kunna åka med, så vi kramades, sa att vi älskade varandra och sedan vandrade jag hemåt, medan du satte dig i bilen som sakta med säkert började rulla iväg.

Vi träffades sen senare på kvällen. Jag sa till dig att jag tyvärr inte orkade ha dig som vän och umgås med dig om vi nu inte kände samma sak för varandra. Vi kom iallafall tillslut fram till att vi skulle testa igen, både ville. Vi bestämde också att ändra vårat förhållande lite, att vi inte skulle ses lika ofta och att vi skulle ha mer egen tid. Men det funkade inte det heller. Efter vi testade det i två veckor, så bestämde du dig att vandra vidare. Vi satt i mitt rum, den 15/9 en onsdag, och där i mitt rum tog helt plötsligt år saga slut.

Sedan kom de här helvetes dagarna, då jag låg nätterna långa och grät. Då jag inte kunde sova själv, då jag Emma 17 år fick sova med mamma och pappa för att jag skakade av rädsla. De var dem här jävla dagarna och nätterna då jag skulle behöva vänja mig. Du och jag levde i ett förhållande väldigt nära och tätt intill varandra, vi sov med varandra 5-6 dagar i veckan och vi pratade med varandra varje dag. Du lämnade ett så stor tomt hål efter dig. Tänk er själva jag har haft honom där varje natt och nu skulle jag bara en dag börja vänja mig vid att sova helt ensam. Det var svårt. Tidigare kunde jag ringa honom dygnet runt och nu vet man att han inte ville ha mina telefonsamtal längre. Det var så jävla tufft att inse. De här dagarna har varit de värsta dagarna i mitt liv hittills, de har varit så jävla jobbiga och tagit så otroligt mycket energi. För mycket energi för att jag skulle orka leva mitt liv som jag gjort tidigare, jag slutade både äta och träna och det enda jag brydde mig om var det här och skolan.

Mitt i allt får jag höra från hela omvärlden att han träffat någon ny och jag fattar ingenting. Jag pratade med honom flera gånger och även här sa han; det är ingenting mellan oss, jag träffar bara henne för att plugga och hon är min vän.  Jag fick till och med höra från vissa av de människor som står honom mycket nära att han ljög och gick bakom min rygg. Människan jag älskat av hela mitt hjärta, stack kniven i ryggen på mig! och det värsta av allt var att han trodde att jag inte skulle få reda på någonting. Jag förstår fortfarande inte hur han tänkte. Under den här tiden som ni redan kanske vet, så träffade han både mig och henne. Han släppte aldrig taget om mig helt. Vi fortsatte att ses och umgås, som något slags hemligt par typ. Jag har mått skit över att han inte vetat vad han velat, utan att han stått och trampat med ena foten hos mig och den andra någon annanstans. Det har varit äckligt jobbigt.

Sen efter en månad kanske började jag känna mig ganska stark, glad och se lite ljus. De kom en helg då jag hade så underbart roligt med mina vänner, festade, fotade och bara mådde allmänt bra. Jag började inse att jag faktiskt kunde må bra utan honom, att jag kunde stå på egna ben OCH vara stark. Jag hade nu inte pratade med honom på flera dagar och saknade började också avta. Men mitt i allt började han smsa mig. Jag kände på en gång att det började klia i fingrarna och att jag vill svara, men jag visste inte hur jag skulle göra. Jag bestämde mig iallafall för att svara. Sen skrev vi hela den helgen. Vi smsade ganska mycket och jag blev ännu en gång jävligt förvirrad. Sen kom den där söndagen, 17/10 då det där smset som jag blev helt stum av kom till min inkorg...

Det är exakt två veckor sen, ja läs igen, TVÅ VECKOR SEDAN jag fick det där smset. Datumet var 17/9. På morgonen när jag vaknar ser jag att jag har två sms på telefonen. I det första frågade han mig vad jag gjorde och i det andra skrev han att han tänkte på mig och fick bara lov att skriva till mig. Jag blev ganska chockad när jag läste vad som stod, ett sånt sms hade jag inte fått på över en månad av denna kille. Sen smsade vi hela den här dagen och mitt i allt när vi skriver med varandra, plingar min telefon till och det är ett till sms av han, i det stod det; jag är seriöst inte lycklig utan dig. Jag skrev tillbaka att jag inte är lycklig utan han heller, det är inte heller, inte alls. Som svar får jag det här smset; När jag på nätterna sluter ögonen så vandrar mina tankar iväg på dig och mig. Jag tänker på våran enormt speciella historia. Det finns nog ingen i hela världen som delar det vi gör Emma. Minns du alla underbara stunder vi haft tillsammans? Våran dag på gräsmattan, 3år av stirrande på varandra under lektionerna, när vi åkte till tom-tits, när vi träffades i turkiet? Allt det där, du gjorde mitt liv så jävla bra! Antar att man måste vara utan för att inse vad man egentligen har. Det finns ingen som du, inte på långa vägar♥ När jag fick det där smset, blev jag helt stum. Jag kunde inte ens svara för jag förstod ingenting? Ville han ha tillbaka mig nu eller? Jag skrev tillbaka att jag tyckte att vi borde träffas, för jag förstod ärligt talat ingenting av vad han precis skrivit till mig...

Vi träffas senare på kvällen och oj vad både han och jag log. Allt kändes som bortblåst för två sekunder. Vi kramade varandra i evigheter och vi pussades mer än någonsin, även fast vi egentligen inte borde. Där stod han, han som jag delat hela 16 månader med och nu ville ha tillbaka mig. Vad fan gör man? Jag som fortfarande var störtkär i honom sa att jag inte kan ta tillbaka dig här och nu, för då accepterar jag det du gjort mot mig. Men vi får se vad som händer. Vi kom överens om att börja träffas igen och sedan skulle vi se vart tiden tog oss. Han sa klart och tydligt till mig att han ångrat sig och att om han kunde få allting ogjort så önskade han att han kunde få det. Han står där och berättar för mig hur mycket han älskar mig, han säger till mig; det är dig jag vill leva med tills jag blir gammal och att vi kommer få det så jävla bra. Efter en sån här pratstund tror jag självklart att han vet vad han vill, varför skulle man annars gå tillbaka till mig?


Vi började träffas igen, hade det super mysigt och det började faktiskt kännas mer som förr. En vecka gick och allt kändes bra i hjärtat. När vi träffades, var han och jag som ett par, vi pussades, kramades osv. Men så fort vi kom utanför våra rum, ut till verkligheten, då var vi bara vänner igen. Vi var tillbaka till det där konstigt förhållandet, det förhållande vi hade innan vi blev tillsammans på riktigt. Denna gång, kände jag att jag inte orkade, jag orkade inte träffa dig och vara din "flickvän" när det vara bara vi och sedan vara din vän när alla andra såg. Så jag bestämde mig att träffa honom och fråga honom varför han ville ha det så här. Vet ni vad han svarar när jag frågar honom varför? Han säger att han inte vill inleda någonting för att han inte är säker och att han inte vill såra mig igen om det nu så är att han inte är säker. Fattar ni? Efter att han stått den där söndagen och sagt att han ångrar sig mer än någonting annat, så säger han nu några dagar senare att han IGEN inte är säker.


Så här ligger alltså allting till, så här har jag och Victor Jegendal hållit på sen vi gjorde slut. Eller det är en väldigt förkortade variation av det som hänt, men jag fick lov att skriva ner det, blir helt galen av att bära på det. Jag träffade honom senaste i torsdags då jag sov hos honom. I fredags sova han med någon annan jävla brud. Fattar ni vad som händer? Tog han tillbaka mig för att han inte klarade av att se att jag sakta men säkert började bli glad utan honom? Tog han då bara tillbaka mig för stunden, för att senare gör mig ledsen och besviken igen? Hur i helvete kan man som människa göra så här mot någon man en gång älskat av hela sitt hjärta? Jag som kan han utan och innan, men jag vet fan inte vad han håller på med nu. Är det någon som vet, så hör gärna av er och förklara för mig.


Jag vet bara en sak i mitt liv just nu. Det är att jag är värd något så mycket bättre. Jag är fan för bra för att må så här. Jag har världens lyckligaste tid med honom men det är bara en historia nu, jag får titta tillbaka på det vi hade och le. För i dagsläget ler jag tyvärr inte med honom, han tar bara mer energi än vad han ger mig. Man vill ju inte leva i ett förhållande där en ger och den andra bara tar? Det måste vara lika, på samma villkor.


Jag kämpade, jag försökte med allt jag hade för att vi skulle kunna lösa det här. Men du hjälpte mig ju inte och jag kunde ju inte fixa det helt själv. Det har varit svårt för både dig och mig och lämna det här, för det vi delar det delar inga andra i hela världen och det har varit värt mycket. Men våran enda utväg är kanske att vara ifrån varandra, jag vet inte? Jag vet inte hur jag ska avsluta det här egentligen. Jag är så arg och besviken på dig Victor Jegendal, vill egentligen bara slå och sparka massor. Men det skulle aldrig hjälpa, innerst inne känner jag fortfarande; LALO och jag vet att en del av mig nog alltid kommer göra det.



det jag kommer minnas av oss är bara det lyckliga


TRUE FUCKING STORY


VÅRAN SAGA INGÅR INTE LÄNGRE I "DE VACKRASTE SAKERNA"


ERKÄNN, DU KAN INTE SE MIG GLAD UTAN DIG?

jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

DÖRRAR

varför i helevte står jag och sparkar och slår på den där jävla dörren, varför har jag stirrart mig blind på just den? varför vänder jag mig inte bara om, ser åt ett annat håll och öppnar dörren som finns bakom mig?

GOD NATT VÄRLDEN

min smärta i fötterna går inte ens att beskriva.
har haft en sjukt rolig/stressig kväll. hann inte
ens äta middag mitt i allt. men kul var det.
vi hörs mer imorgon, trött som få. god natt

I THINK ABOUT US

I think about the day I met the perfect stranger, I think about us
    I think about the day I got wrapped around your fingers, I think about us
I think about the way we laughed without a reason, I think about us
 I think about the day you left without speaking, I think about us
and I think about the love we had, I think about us..




LÖRDAG

ska snart in till enköping och luncha med pappa. sen idag blir det bara fix inför ikväll.
så idag blir det inte alls myket bloggning. ha en underbar lördag, jag skaaaaaa

GOD NATT OCH SOV GOTT


KLOKA ORD FRÅN MOSTER EKLUND

Tårarna är inte tröst, tårarna är sorg..
Sorg behöver inte nödvändigtvis försvinna, men sorg ändras med tiden..bleknar, blir lättare att hantera, man lär sig hantera och leva med den..
Den kommer att forma dig till den du är och utvecklas till, precis som lycka och glädje!
Lyckan finns där i framtiden nånstans, helt säkert!!

Jag vet hur det känns, för jag har varit där...



LITE FRÅGOR SÅ HÄR PÅ KVÄLLEN

Namn? Emma Sofia Eklund
När fyller du år? 10 juni
Några piercingar? yes
Vad har du på dig just nu? mjukiskläder
Vilken årstid är bäst? utan tvekan, sommarn
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att få sova tills man vaknar och helst ha sin kärlek bredvid sig. sen ligger man och drar sig en stund och bara pussas och myser lite.   
Vad tycker du mest om hos dig själv? är en ärlig människa rakt igenom som alltid kämpar.
Vad är du bra på?
 att uttrycka mina känslor i ord.
Vem älskar du mest på denna jorden? pappa, mamma, maja.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? sover helst med sällskap.


JUST NU

jag sitter framför tvn med mamma och per. vi tittar idol.
är helt slut egentligen, har varit med mamma och fia hela 
dagen och fixat med maten och lokalen inför imorgon.
  
imorgon ska jag alltså jobba på deras 40-års fest, ska bli
så himla roligt.
jag har verkligen längtat efter ett riktigt party!
härliga människor, bra musik och massa dans! mums

TITTA PÅ MIG

Titta på mig.
Vad ser du?

Se mig i ögonen.
Vad känner du?

Hör mitt skratt.
Vad tänker du?

Jag tittar mig i spegeln.
Och ser styrka.

Jag ser mig i ögonen.
Och känner stolthet.

Jag hör mitt eget skratt.
Och tänker på allt lyckligt.


Jag tittar på dig.
Och ser någon älskvärd.

Jag ser dig i ögonen.
Och känner kärlek.

Jag hör ditt skratt.
Och tänker på hur vackert det är.


Men vad ser du?
Vad känner du?
Vad tänker du då?

Titta på mig.

Titta på mig och tala om vad du ser.


PÅ EGNA BEN

jag kommer nog hitta hem tillslut
och säkert finna många vägar ut
men en liten bit av mig kommer nog alltid att finns kvar hos dig
jag tror också så mycket på att jag är mera stark än svag
jag kommer nu, från och med idag gå mot en morgondag
allt kommer att gå bra och jag ska leva livet

på egna ben...

hur många gånger?

hur många gånger mer
kommer tårarna att vara
mitt enda tröst?

hur många gånger
ska jag behöva inse
att förutsättningarna är döda,
att "vår" kärlek
bara finns i mitt huvud.

hur många gånger mer
måste jag ge upp,

och hur många gånger ska jag
längta så mycket efter dig
att ingenting
annat duger?

ÄNTLIGEN FREDAG

ha en bra dag snygging!


PUSSSSSSSSSSSSSS

nej nu ska jag ta bort mitt smink och vänta på att per ska komma hem så han kan rätta min engelska. sen ska jag dra på mig mjukisbyxorna och sedan vidare till V. så ikväll blir inge mer bloggning, hemma imorgon! puss


jag kan inte, hur mycket jag än försöker och intalar mig själv

                  
                         för jag hör att mitt hjärta slår lika snabbt som ditt varje gång våra läppar möts

HELA VÅRAN RESA

hittade precis ett gamalt usb-minne. blev nyfiken och bestämde mig för att titta igenom det.
där låg allting, hela våran resa. alla bilder på oss två och till och med våra konversatiner sedan 7an.
allt är så sjukt, hur fan hamnade vi här? hur kommer det sig att allt blev så här för just dig och mig?


du är mitt ljus nu i mörkret


I CAN´T STOP LOVING YOU BABY


26, BÅDE LYCKA OCH SORG

förresten, igår var det den 26/10. det hade betytt 17.
17 jävla månader av dig och mig, av oss två tillsammans.
och träffats, det har du och jag gjort  i över 2 år nu.
2 hela år, det är sjukt. vi har så mycket bakom oss.
en hel resa, resan jag aldrig kommer glömma.
en resa som innehåller så himla mycket lycka.
som vi pratat om i dagsläget, varken du eller jag är i
närheten av att vara lyckliga. för du och jag vet.
vi vet på riktigt vad lycka innebär och hur det ska kännas...


när man är lycklig, finns leendet alltid med en.
det sitter på läpparna eller så ler hjärtat.

27 OKTOBER 2010

morgonen var fantastik. kvällen inte ens i närheten.
jag sover inte än. jag kan inte. måste plugga.
måste göra annat, måste tänka. kan inte sova.
kan inte. kan inte. kan inte. vill inte. inte ensam.
jag är hemma själv, idag är jag ensam. för ensam.


BÄSTA UNDERBARA DU!

josephine jäderqvist, jag älskar dig. du är värd mer än guld.

RÄDSLAN HAR SNART TAGIT ÖVER HELA MIG

jag vägrar inse att jag sårar mig själv.
jag har också val. jag väljer faktiskt mitt.
jag har bara inte vågat se verkligeheten än.
den är för jobbig och jag vill inte tro att allt 
som hänt förstörde allting. dig, mig och oss. 
du har varit min andra halva sedan år tillbaka.
jag är rädd att leva halv. att inte vara hel.
vem fan är inte det? jag orkar snart inte mer..

jag är rädd, så jävla jävla rädd...


JAG MINNS

jag minns senaste gången då vi sparkade sönder muren. jag minns friheten vi pratade om när den inte längre fanns. jag minns också då vi stötte på nästa mur. det finns också en sak till jag minns, det är dagarna då friheten vi pratade om sakta men säkert drogs tillbaka, tillbaka bakom muren igen. nu väntar den på några andra, som snart komma stå och sparka precis så som du och jag gjorde...

?

IBLAND ÖNSKAR JAG ATT JAG VAR DÄR DU ÄR, HADE LIVET VARIT ENKLARE DÅ KANSKE?

EN EFTER EN

har inte känt dom rinna på kinden på hur länge som helst. jag har försökt att vara stark.
idag bara brast allting, jag klarade inte mer, dom bara rinner nu.. en efter en.    


MIN VÄRLD

att leva i en värld då sekundrar känns som minuter och minutrar känns som timmar..

!

DU GÖR MIG GALEN

BESLUTSÅNGEST

jag måste fatta ett av de svåraste beslut någonsin. jag vill inte. vad är rätt, vad är fel? jag är så jävla rädd..

cause you're amazing just the way you are

                                  

MITT I MELLAN

att leva i något mitt i mellan känns både konstigt och jobbigt. hur länge ska detta pågå? antingen eller. allt eller inget liksom. jag förstår hur du tänker men samtidigt förstår jag ingenting. ibland känns det som att du ger mig dubbla budskap. det känns som att du ger mig ett budskap genom dina ord och sen ser jag ett helt annat genom ditt kroppspråk. det känns som att jag är tillbaka i den där konstigta bubblan, vår bubbla. en bubbla med en stor jävla mur. minns du senaste gången vi sparkade sönder muren? kom du ihåg friheten vi pratade om när den inte längre fanns? kommer den dagen komma igen?

DET DÄR LILLA, LILLA ORDET

det där ordet, det där lilla ordet. ordet på fyra små bokstäver. ordet som betyder mer än någonsin för mig. ordet som ändrade hela min syn på kärleken. ordet som har fått mig att känna mig så jävla älskad. det lilla, lilla ordet. att just det där ordet på små fyra bokstäver, tänk att det ordet kan betyda så mycket. att fyra bokstäver kan beskriva 8427628 st känslor samtidigt är så jävla underbart.  


i want to be your favorite hello and your hardest goodbye

                   

PLUGGGGGG

jag har pluggat matte i 4 timmar nu och är helt slut att se alla dessa X och Y hit och dit...
så nu blir det snart att hoppa in i en varm dusch och sedan packa idrottsväskan. sedan väntar sängen och min kära bok som jag läser på engelskan. spelar ingen roll hur mycket jag pluggar om kvällarna, har alltid något att göra ändå. jag förstår inte. någon gång måste det ju trappa ner på plugget och bli lite mindre iaf? AHHHHHHH VAD JAG LÄNGTAR EFTER LOVET

JAG VILL...

...pierca tungan. har typ velat det i flera år nu, iaf sen jag var 14-15 år.
jag måste bara övertyga mamma. annars antar jag att jag får vänta ytterliggare 8 månader...

och josephine jäderqvist, om jag inte kan övertyga mamma, ska du isf vänta på mig tills juni. DÅ KÖÖÖÖÖÖR VI!


SITTER I SKOLAN

nu; barn och ungdomskunskap.

.

                   

LYCKAD HELG

JAG LOG HELA DAGEN OCH HELA KVÄLLEN IGÅR. JAG VERKLIGEN BEHÖVDE DET, SÅ JÄVLA MYCKET. SKULLE JAG KUNNA SÅ SKULLE JAG KÖRA HELA LÖRDAGEN I REPRIS IDAG! MIN HELG HAR VARIT SÅ JÄVLA LYYYYYYYYYYYCKAD


23 OKTOBER 2010

                  

                   

                  

                  

                  

                 

                  

                   
                                                       foto; natalie olsson och lina öberg


MIN LÖRDAG

idag ska jag träffa evelina, min bästa underbara evelina.
senare ikväll ska vi över till stina på lite tjejmiddag, myyys.
sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, jag vet en sak iaf..
jag kommer le. hela dagen och hela, hela kvällen.



BARA VI TVÅ I HELA VÄRLDEN, INGEN ANNAN VET DET VI VET

           
           
                                                                              ♥

MIN FREDAG

snökaos, kom försent till skolan, skrev gruppprov, slutatde 11, käkade på stan med bästa josephine, köpte en kofta på jc, köpte en navelpiercing på guldfynd, åkte till fia och planerade inför nästa helg, träffade pappa och käkade med honom, åkte hem till grillby, packade upp och fixade lite, hem till V, hem igen och sova.


"DET FINNS INGEN SOM DU, INTE PÅ LÅNGA VÄGAR"

                 


ATT STÅ STILLA

jag kämpar, jag försöker och jag ger allt jag har. men ändå kommer jag ingen vart.
jag står ju ändå jag bara och trampar om och om igen, på samma jävla ställe.

I TRY BUT I DON`T UNDERSTAND

lyckorrus samtidigt som det gör så jävla ont i hjärtat.
fattar ingenting. förstår inte. försöker, men lyckas ej..

ÄLSKAR ATT LÄSA, HATAR ATT SE


ALDRIG UTAN DIG♥

 ¨
jag älskar dig, alltid.

ATT PLUGGA

jag försöker plugga, jag verkligen försöker. men det går inte. jag har ingen ork kvar. inte alls.  
det har varit så otroligt mycket i skolan nu på senaste tiden. mellan 2 prov och 2 läxor i veckan. jag har klarat allting, gjort varenda liten grej, lämnat in allt och känt mig stolt för det. det har varit en sådan tung period i mitt liv nu de senaste veckorna och att jag ändå har klarat allting i skolan känns så jävla bra. jag har verkligen inte missat en enda liten grej fasten jag ibland suttit med gråten i halsen på genomgångarna och jag skrev ner varenda litet ord som läraren sa var viktigt. jag har kommit hem, hem till ensamheten och hittat kraft till att sätta mig och plugga i timmar fasten mina tankar egentligen bara ville tänka på annat. jag gjorde det. jag klarade skolan när allt var som värst. jag fattar inte egentligen hur människan fungerar, hur jag fungerar. allt är så sjukt.

allt är långt ifrån bra för jag vet när allt är som bäst. jag är inte där än.. inte på långa vägar.
men det känns som jag är påväg tillbaka dit igen. men jag vet inte? inbillar jag mig kanske?
jag orkar inte i så fall. jag orkar inte hamna i skiten igen. jag har redan varit där tillräckligt
för denna gång. ibland önskar jag bara att allt aldrig skulle ha hänt, att du och jag fortfarande
räknade. och om cirka en vecka skulle vi varit på 17....

"JAG ÄR HELT SERIÖST INTE LYCKLIG UTAN DIG"

i söndags fick mitt liv en annan riktning. igen.


KVÄLLEN

min kväll igår var typ väldigt väldigt mysig.
kvällen som kommer vill jag inte ens tänka på.
plugg, missa träning och åter igen plugg.
härligt med uppsatser och prov ju!

FÖRVIRRAD

vet inte om jag är glad eller ledsen.
eller ledsen eller glad.

KÄMPA

man ska aldrig behöva komma till det läget då man måste börja kämpa för att få tillbaka någon.
man ska kämpa när man har personen, kämpa för att hålla den kvar och inte förlora den.

SÅ HÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU....

oehfewbndwödclkewfbjwlökdLQ DQWDJK


MITT LIV

jag pluggar.


SKOLAN

sitter o skolan tillsammans med josephine och bara leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

EMMA♥FOTBOLL


MIN KVÄLL

PLUGG, KÄK, TRÄNING♥, DUSCH, GODNATT


TVÅ LEENDEN

jag frågar dig, varför ler du för?
du svarar inte, utan fortsätter bara att le och ställer samma fråga till mig, varför ler du?
jag tittar dig i ögonen och ler tillbaka och säger.. jag vet inte.
fast egentligen vet vi båda två svaret, mer än någonting annat.


SOV GOTT SNYGGING

nu har jag pluggat i flera timmar och jag spyr snat på matte.
provet jag ska göra nästa vecka kommer att gå åt helvete, kuuul!
jaja, nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket. min dag har varit
super, även fast det är måndag och långt kvar till helg.


p.s. jag har haft ett leende på läpparna idag också och har även börjat känna att jag faktiskt mår så fantastiskt bra d.s.

http://majajosefins.blogg.se/

åh herregud, gick precis in på min systers blogg. http://majajosefins.blogg.se/
hon har skrivit världens finaste inlägg om mig. helevte vad jag älskar dig maja.
det är du och jag, blod är tjockare än vatten♥


NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI

jag måste sätta mig med massor av plugg.
eftersom jag inte gjort någonting igår, dumt.

jaja, jag ler ändå. precis som jag gjort i 4 dagar nu!
NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!

!

du och jag

GOD NATT VÄRLDEN

ligger under täcket. ska snart sova. imorgon är det måndag.
det betyder ny vecka. en ny vecka med en ny start.


JAG LER, OM OCH OM IGEN

jag lyssnar på för jävla bra musik och hela jag bara ler om och om igen.
precis så som jag gjort hela helgen!

DIN OCH MIN VÄNSKAP, OJ VAD JAG ÄLSKART!


ATT PÅVERKAS AV EN ANNAN MÄNNISKA

sitter här framför datorn och ler, fast jag egentligen borde plugga. jag kom och tänka på en sak också. tänk att en annan människa kan påverka en så mycket! det är fan inte rätt egentligen. under den här tiden, då jag mått som jag mått. har jag gått ner 4 kilo, jag har vaknat med magont och en klump i magen varje morgon. jag har behövt ligga i fosterställning en stund innan jag kunnat gå upp OCH det är bara pga en person i denna värld.

min kropp regerar på ett sätt som jag inte kan styra över. och oj vad jag i dagsläget önskar att min kropp aldrig reagerade så. i dagsläget mår jag mycket bättre. okej, jag väger fortfarande 4 kilo mindre än vad jag brukar och magontet finns fortfarande. men inte på samma sätt OCH det finns bara en enda väg för mig  nu. jag ska tillbaka, och jag är påväg...
starkare än någonsin.

du tände ett litet ljus av hopp och lika snabbt släckte du det

du har tänt ljuset om och om igen och lika snabbt släcker du det varje gång.
varför? vad är meningen med det? jag förstår inte, jag blir bara förvirrad.


MAYBE I´M TOO GOOD FOR YOU


MY FEELING

I can feel something inside me say:
I really don't think you're strong enough

MIN HELG

har haft bland mina bästa helger på länge.
mina underbara vänner är så bra. så sjukt bra.
nu ska jag äta frukost, sen ska jag le hela jävla dagen!


ETT LEENDE, EN BLICK, EN EMMA


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

igår fick du mig att förstå. allt bara hamnade på plats.
du har fått mig att våga inse det jag egentligen aldrig ville inse.
du har fått mig att verkligen våga se framåt och samtidigt ha en tro.
en tro på att jag kommer finna han, han som jag är värd.


EN SÅDAN JÄVLA BRA DAG

jag är så jävla glad idag. idag mår jag så jäääääävla bra.
jag har längtat så efter en sån här dag. idag är det jag och amanda.
vi ska skratta hela kvällen, vi ska dansa fast det bara är vi två hemma.
vi ska spela musik så att hela grillby hör och framför allt så ska vi njuta
av en sådan underbar vänskap! vi ska le, hela jävla kvällen.


tack för att du finns när allt är som tyngst. du är guld

"JAG BEHÖVER DIG"

don´t tell me. show me.


REBECCA LUND, DU OCH JAAAAAAAAG

min ursnygga vän rebecca hade skrivt ett urgulligt inlägg på min logg igår! jag älskar dig rebecca!

EMMA, HELA VECKAN HAR DU VARIT SÅ SJUKT SNYGG/VACKER/FIN! HUR KOMMER DET SIG? SKA DU FORTSÄTTA PÅ DETTA SÄTT SÅ KOMMER ALLA KILLAR SPRINGA EFTER DIG! JAG LOVAR DIG ATT LYCKAN SNART KOMMER IGEN, KILLARNA KOMMER JU FÅ LOV ATT STÅ PÅ KÖ FÖR DIG BRUTTAN! NU KÖR VI, LYCKLIGARE OCH LYCKLIGARE FÖR VARJE DAG SOM GÅR: SLUT PÅ D
EPP DAGAR; NU VET DU IAF DIN VÄG! ÄLSKAR DIG. /REBECCA♥


LYCKA PÅ RIKTIGT

JAG SKA SPELA FOTBOLL IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIN LYCKA, SOM ALLTID KOMMER VARA DET! ÅHHHHH, NI FATTAR INTE HUR GLAD JAG ÄR!!!!!! BÄSTA JÄVLA SPORTEN!!! DENNA KVÄLL SKA BLI SÅ BRA, JAG BARA KÄNNER DET PÅ MIGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!



14 OKT

vaknade precis upp från min sämsta natt, någonsin

VARFÖR SKREV DU SÅ HÄR? JAG FÖRSTÅR INGENTING

och varje gång jag ser dig så får jag se det där leendet som jag under alla dessa år beundrat med så mycket kärlek!

DU GÖR MIG STARK SOPHIA, JAG ÄLSKAR DIG

Det gör så ont att höra hur någon kan såra en sån fin person som dig. 
Jag kan inte göra något annat än att finnas för dig vid din sida, 
och det vet jag att många andra fler också gör.

Du är så stark, så sjukt stark.
Du är bäst, glöm aldrig det.


/Sophia

HELA VÄRLDEN TITTAR PÅ DIG OCH ALLA SER DET DU GÖR

jag var så förbannad, ledsen och besviken igår. så jag skrev faktiskt ner hela sanningen.
alla som hann läsa den har nu läst och fått en bild av hur den ser ut. men jag tog bort det.
jag vet redan. han vet redan. och nu vet även ni..


.

raderat. delete. game over.

.

.

ATT SAKNA NÄR MAN SOVER

på kvällarna och nätterna när jag sov sökte jag alltid efter dig med min hand.
jag visste inte att jag letade så efter dig i sömnen (det är ju du som har berättat det för mig).
det är nu på senare dar då jag verkligen förstått att jag verkligen letade.
nu kan jag vakna av att jag letar med handen och aldrig når det jag söker...



.

people that are meant to be together always find their way in the end

HÖGER/VÄNSTER?

vänster, höger, höger vänster, vänster, höger?

man behöver inte alltid svänga, gå rakt fram istället.
eller kommer det bli för jobbigt att springa på denna raksträcka?
tror du att de som inte finns nu verkligen kommer att växa fram?
ska inte sådant bara finnas där? man ska väll inte behöva tänka efter? 
ska man inte bara veta om man vill eller inte? ska inte sånt kännas i hela kroppen?
antingen är det väll rätt från början eller så blir det aldrig det. eller har jag fel?
ska man behöva tveka? och om du tvekar, jämnför då. 
jämnför med det du en gång kände, då kan jag nästan lova dig 
att du kommer veta  det du en gång trodde att du aldrig visste..



ORD SOM FÅTT MIG ATT VÅGA SE FRAMÅT

"allt blir bra ska du se gumman, du är en klippa som som många beundrar, kom ihåg det. du är klok som en bok"

"emma jag vet att det är tungt nu men det kommer att bli bra igen. jag lovar, efter regn kommer solsken"

"ångra inget, det tar bara energi. ladda om istället och se framåt- där väntar lyckan"


alla ord du gett mig under den här tunga tiden, alla gånger du kramat om mig,
alla gånger du kämpat tillsammans med mig när jag varit ner på botten,
alla gånger du ha fått mig att våga tro på en framtid under den senaste månaden, alla gånger då du
sysselsatt mig med saker för att jag inte ska sitta inne på mitt rum och bli helt galen av alla tankar.
allt du gjort för mig. finns inget jag kan säga. DU ÄR ALLT

MINA TANKAR

igår, igår, igår, igår, igår igår.


ÄNNU DOFTAR KÄRLEK

det var ju ändå någonting som fick våra hjärtan att slå lite snabbare. vad var det?
och varför rusade ditt hjärta iväg? och även lika så mitt? varför?
och varför slog våra hjärtan så snabbt i takt till varandra just ikväll? vet du det?
vad var det som verkligen fick oss att känna så som vi gjorde? vad var det?
och frågan är, om det verkligen värt att slänga bort den här underbara känslan?

tycker du verkligen att det är värt det?  


FREEDOM?

tänk om man ändå bara kunde få byta liv med någon.
få flytta ner till göteborg typ, och bara leva för en stund.
oj vad jag önskar. jag vill så jävla mycket bort från
det här. bort från all jävla skit som man bär på.
oj vilken jävla frihet! eller?


HOPPAS DET DU SER ÄR BÄTTRE ÄN DET JAG SER

sorgligt att tänka att du inte ser det jag ser.
för jävla sorgligt.

JHFEHFEOLFKNRLFWÖAJNADEKFEWLÖL


OM OCH OM IGEN

om och om igen ger du mig en tro på kärleken
och om och om igen ligger jag i slutändan och gråter floder
och om och om igen tror jag på att du och jag fortfarande finns
och om och om igen vill jag verkligen tillbaka
OCH så älskar jag dig om och om igen.

1 ÅR

jag vill framåt 1 år i tiden.
orkar inte leva i nuet.
vill inte heller.


ATT STÄNDIGT BÄRA PÅ EN LÄNGTA

liksom tavlan på min vägg sitter du fast
längtan efter dig idag sätter klorna i mig långsamt


PROMENAD

tar en promenad med mamma och per.
orkar inte fortsätta sitta här inne helt själv.
det är för ensamt.

VILL INTE TÄNKA FRAMÅT MEN ÄR LIVRÄDD ATT FASTNA HÄR

vad gör man när det känns som mil ifrån?
när vi egentligen bara snackar meter.


 

.

I WILL SURVIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ATT BÄRA PÅ STYRKA

att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest

att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas

att vara stark är
att leva livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av den
att falla till botten
slå sig hårt
och alltid komma igen

att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast


att vara stark är
att se ljus i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit.


ROSOR SOM EN GÅNG VISSNAT, KAN DE SLÅT UT IGEN?


!

tänker på turkiet förra året.
bästa jälva resan.

EN LÅT KAN GE MYCKET STYRKA

http://www.youtube.com/watch?v=8bQp_ujQ5fM

DU LÅTER LÄNGTAN FÖDAS, ÄNNU EN GÅNG I MITT LIV.

klart jag känner en längtan idag också men jag känner mig också så himla stark idag.
jag har bestämt mig att mina dagar ska fortsätta se ut så här. jag kommer stolt att gå hel ur det här.
jag kommer blir den starkaste av oss. med eller utan dig.



MINA TEXTER

har precis varit och handlat med pappa.
när jag kom hem läste jag ett meddelande
av en tjej som jag fått på facebook.
hon skrev så här;

Kom in på din blogg genom en annan blogg.. kan inte sluta läsa allt du skriver,
det är så fint och jag blir berörd av varenda ord. jag kan inte säga att jag vet vad du går igenom,
men jag förstår och dina ord gör ont, du skriver så vackert så jag blir tårögd!

det är så många som sagt så mycket underbart om mina texter.
ni är underbara. jag kan inget annat än att säga; TACK SÅ HIMLA MYCKET!


?

varför är det så jävla svårt att säga nej istället för ja?


.

starkare än du.


ATT VÅGA VINNA

du ville sköta det snyggt
smög som en orm i den trädgård vi byggt
men jag såg dig klart
så som jag sett dig förut

för jag är knappast den enda som bär på ett sår från en kärleksaffär
och även jag kommer stolt att gå hel ur det här

för den som älskar
lever hoppet alltid kvar
trots huggen i mitt hjärta
ska det läka där du skar
för den som älskar
kommer kärleken på nytt
en längtan kommer växa
när bitterheten flytt
för den som älskar

jag borde frusit till is
det var som upplagt för krampaktig kris
men jag kommer resa mig
så som jag rest mig förut


MITT I NATTEN

helvete. nu om natten är det värst.
jag har en sådan längtan och en sådan saknad.
jag längtar och saknar efter något som tidigare i
16 månader har varit min vardag.
jag är inte
van vid att vara ensam än. kommer jag någonsin vänja mig?
kommer det någonsin kännas rätt utan dig?

jag  sa ju till dig idag; jag tror du klarar dig bättre utan mig nu. 
jag tror att det är bättre om jag inte finns i ditt liv. egentligen vill jag finnas där, men funkar det?

det som var värst när jag sa det till dig, det var att se alla dina tårar. dom bara rann
som floder ner längs dina kinder.
OCH så stadigt hårt du höll i min hand samtidigt,
så hårt gräpp om mig har du aldrig tidigare haft. jag kände din rädsla.
jag såg i dina ögon att du var rädd. och den rädsla jag såg i dina ögon,
den rädslan har jag burit runt på i en månad nu...

.

ett hjärta för mycket.

EMMA SOFIA EKLUND

ALLMÄNT:
Namn: emma sofia eklund
Piercingar: i naveln och hål i öronen
Tatueringar: nej
Längd: 167 cm över marken
Skostorlek: 37
Hårfärg: mer åt det blonda hållet nu, är mer mörk i vanliga fall
Är du kär i någon: för jävla komplicerat
Önskar du att du bodde någon annanstans: jag vet faktiskt inte
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: haha, fråga dom?
Vilket shampoo använder du: haha, vet inte vad det heter
Vilken parfym använder du: varierar på typ fyra st
Vad är du rädd för: ensamhet
Gillar du att tvätta: absolut inte
Gillar du Berg-och-Dalbana: absolut, sjukt roligt ju

SENASTE:
Film du hyrde: allt för min syster
Film du köpte: oj, ingen aning
Låten du lyssnade på: kärlekens tunga med eldkvarn

Låten du hade på hjärnan: kommer inte ihåg

Personen du ringde: mamma
TV program du tittade på: tittar på idol nu
Personen du tänkte på: -
Personen du fick mail av: mamma
Personen du fick brev av: oj, minns inte
Personen du fick sms av: stina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: jag vet inte, länge sen

FAVORIT:
Mat:
oxfilé
Låt: kärlekens tunga
Sak att göra: umågs med de som göra mig lycklig. shoppa kommer högt på listan också, hah
Sport: fotboll i mitt hjärta
Dryck: vatten
Kläder: leggings med någon mysig tunika
Film: haha vet inte.
Bil: ingen aning

 

ANTAL:
Gånger du varit kär:
kär har jag bara varit en gång i mitt liv
Förälskad: 3
Gånger ditt hjärta brustit: 2
Hjärtan brustit på grund av dej: det har jag faktiskt ingen aning om
Gånger ditt namn varit med i tidningen: vet inte, några gånger.
Ärr du har på kroppen: typ två bara, tror jag. båda på knäna

ÖVRIGT:
Vad har du gjort idag: skolan, packat, suttit vid datorn, firat emil som fyllde 18 igår
Var det kul: helt okej
Hur tidigt stiger du upp: skoldagar runt 7, på helgerna är jag sån som sover jag bort hela dagarna
Gillar du att slåss: haha, inget som lockar direkt
Vad ska du göra ikväll: inte ett piss, sova
Är du seriös: haha, oftast
Vad är du allergisk mot: inget
Var har du ont: i hjärtat
Använder du hårspray: väldigt sällan, men ibland
Kan du stå på händer: yeeeeees, till och med gå på händer
Favoritserie: one tree hill i mitt hjärta


LYSSNAR PÅ ELDKVARN

låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig.
kärlekens tunga, kärlekens tunga, kärlekens tunga.
aldrig ska jag glömma dig.

åh, jag älskar dig mer än du någonsin kommer att få veta.
lycka till med allt, men du kommer att få leta.


underbara jävla text!

.

hur lämnar man någon man älskar?


SKA JAG BLI BRUNETT IGEN?


TÅRAR PÅ BUSSEN

jag hade inget val. för mitt egna bästa fick jag lov att säga det jag sa till dig imorse
då vi satt bredvid varandra på bussen. vi höll i varandras händer hårdare än någonsin
samtidigt som både dina och mina tårar bara forsade ner på våra kinder.
OCH det var jobbigt, jag hatar att se dig gråta, det gör så jävla ont i hjärtat.


jag ville egentligen inte det här. inte alls. 
men jag säger precis som du, jag vill men jag kan inte.  
jag kan faktiskt inte låta mig själv lida mer utav att bara titta på.
igår bestämde jag mig, idag stängde jag våran dörr.
nu är det bara du som kan öppna den igen. bara du.
och om du väljer att inte gör det, kan jag inget annat än att säga;
all lycka till dig i livet. jag kommer aldrig glömma oss. aldrig



.

must find my way back home again

SANNINGEN SPRINGER ALLTID IKAPP

orkade inte ens gå klart hela skoldagen idag.
pappa fick åka hem enda från sthlm
och hämtade mig efter lunch.
sen har det inte varit mycket annat
idag. prat, prat, prat och prat. 
jag älskar dig pappa, utan dig
skulle jag inte ha orkat detta.

att slå sig mot bottens kalla och kyliga golv igen.
på mindre en än månad är jag där för andra gången.
fan, jag som hade klättrat en bra bit på vägen.
nu är jag här igen, allt vände på en jävla dag.
sanningen springer alltid ikapp, idag sprang
den förbi mig...



.

tung start på dagen.
jag orkar inte idag

.


bara för att ett av alla våra kapitel i ditt och mitt liv har tagit slut så verkar folk tro att vi inte ens kan se på varandra längre? hallå, det här är den enda människa jag kan utan och innan, och han är den enda som kan mig till 110%. han var min bästa killkompis innan vi blev ett och det är han än idag. jag är glad att vi har den relation vi har till varandra i dagsläget (även fast jag är väldigt ledsen över det som hänt) och att vi inte bara sagt "hej då förevigt" till varandra. vi umgås, håller kontakten och fortsätter vandra, fast på en annan väg i livet. vi har bytt och tagit en annan riktning. jag och victor att haft något enda sedan 7an, inte en chans att jag klarar mig utan denna människa. det har alltid varit emma och victor, på något sätt.


VEM ÄR DU?

förrestet, vågar ni berätta vilka ni är? vilka är ni som läser om mitt "jätteintressant" liv just nu?
jag har egentligen aldrig skrivit för att berätta för någon annan, jag skriver för mig egna skull.
folk som känner mig, vet att jag alltid skrivit. och när jag är ledsen, då skriver jag som mest.


jag har hört från några som jag vet läser min blogg, att ni verkligen kan bli ledsna av mina ord.
en tjej berättade för mig att hon inte kunde sluta läsa ett av mina inlägg samtidigt som hennes
tårar bara rann ner från hennes kind. har jag verkligen lyckats skriva så känslosamt så att ni kan känna min sorg genom mina ord?

I DON´T KNOW WHO I AM ANYMORE

en av mina största rädslor just nu är att vara ensam, jag hatar det. 
och just nu sitter hemma själv och försöker ta tag i lite plugg. det går inte alls bra.


skulle vi baka bandet i mitt liv, kanske sådär två månader. skulle jag ha älskat denna stund.
jag har egentligen aldrig haft någon rädsla för ensamhet, tvärtom. jag älskade visa stunder då jag fick
vara ensam. speciellt när det gällde stunder då jag skulle plugga. jag älskade att sitta hemma bara jag, prata högt med mig själv och spela hur hög musik jag ville utan att någon klagade.

nu spyr jag på sådan här stunder. att sitta hemma helt själv utan ett endast ljud klarar jag inte ens av i dagsläget. jag måste ha tvn, radion eller spela musik  för att jag inte ska bli helt galen. vem fan är jag? vem fan har jag blivit? jag börjar bli rädd för mig själv. jag känner inte igen mig?

jag har alltid varit en stark person som hatar att förlora. OCH jag ger mig aldrig.
vart fan är den emma? finns hon inte mer?

jag fattar ingenting längre, fan vad är det som händer i mitt liv?


MY LIFE IS A SECRET

jag har skrattat så mycket idag, skrattet bara fanns där. 
varför fanns skrattet just denna dag? var det för att allt var så underbart för några korta sekunder?
hela mitt liv känns som en konstig hemlighet, sådär som en super hemlig sak som ingen andra får veta.
du och jag vet, jag och du vet. inga andra vet. tillbaka på noll igen?



BLICKAR

om blickar ändå kunde döda. 
för bara jag ser dig så mår jag illa.

OM blickar kunde döda, vet jag utan tvekan...
.. vem som skulle få mina blickar.


!

orden som betyde mer än vartenda ord tidigare, betyder nu ingeting.

god natt

och sov gott

.


starkast med dig

.

nu gör det så ont i hjärtat.
fy helvete vad jag saknar.

SOM ETT TIMSGLAS, ÄR KÄRLEK

jag har sett din den där blicken förr.
jag har sett lågor slockna.
hoppas att jag nu har sett fel.
men dina svar är så trötta?
försöker verkligen ta det kallt,
men oron finns där ändå.

i ensamheten plågar jag mig själv,
och låter faktiskt tårarna få finnas.
för jag vill inte visa hur rädd jag är just nu.
inte förrän jag får veta helt säkert.

som ett timglas, är kärkek.
och jag kan bara inte hjälpa det.
jag kan verkligen inte det.
jag kan inte heller hjälpa att jag älskar dig.
att jag faktiskt älskar dig, för jävla mycket.


JAG BEHÖVER DIG

men än någonsin


BILDER FRÅN TURKLAND

kika in min syster blogg så får ni se bilder från veckan i turkiet!
http://majajosefins.blogg.se/

RESAN MOT LYCKA

jag mår hyffsat bra idag. hyffsat jävla bra.
det är en sån jävla skön känsla att börja
resa sig och klättra upp från botten.
jag hoppas på att resan uppåt fortsätter nu.
orkar inte dit ner. inte igen.


DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR

Emma hjärtat, när koffe gjorde slut med mig så lyssnade jag jämt på den där låten bara för att det stämde in så bra. men jag lovar, det är han som kommer springa efter dig! du kanske inte tror mig, men du är en så underbar människa med bara positiva egenskaper och du har tusen människor vid din sida och stöttar dig!
Finns ett telefonsamtal bort dygnet runt, finns alltid här om du vill prata! <3

detta är fridas kommenter till ett inlägg jag tidigare skrivit, vissa människor är bättre än andra.
du är en av dom frida. du är underbar.

MIN DAG

dagen har varit upp och ned.
från botten till toppen.
från toppen till botten.
jag fattar ingenting.

när väl du har börja förstå, glöm då inte mig.


.

jag hoppas det lilla ljus jag ser blir till ett stort solsken igen.


PLUGGHÄST

fuck. jag måste plugga.
varför sitter jag här?


VÄGGTEXT



jag ska tapetsea om mitt rum hemma. på en av väggarna ska denna fina text sitta.
jag bär så mycket vackert i mitt hjärtat, så jävla mycket vackert.

ATT LJUGA

jag vet att jag ljugit.
jag har ljugit för att lura mig själv såklart.
klart jag ville hem, mer än någonsin.
hem och se dig. hem och krama om dig.
alla helvetes inlägg jag skrivit om dig, i dom finns det ingen sanning.
allt är för att lura mig själv. 

du är bäst i mina ögon egentligen. 
och att jag tycker du är bäst, det vet du. du vet allting. 
allt det där inga andra vet, det vet du! du&jag, vi vet.
 


TVÄRTOM

jag önskar så att det var tvärtom.
att du fick sitta i det här jävla helvetet
och att jag istället fick känna det du känner..


hoppas ditt hjärta verkligen ler.
jag hoppas verkligen inte det!


billion people in the world, but sometimes all you need is one

jag vill inte vara någon sötnos i deras ögon
jag vill inte att de där borta ska säga " i love you" till mig
jag vill inte att de ska fråga mig om min fb och vilja ha kontakt med mig
jag vill inte att de ska hoppas på att jag ska komma tillbaka

jag vill bara vara en sötnos i dina ögon
jag vill bara att orden " i love you" ska komma ifrån dig
jag vill bara ha en daglig kontakt med dig, det räcker för mig
jag vill inte tillbaka till dem, jag vill bara tillbaka till dig


vet varken om jag ska skratta eller gråta

att gå bakom min rygg?
att du försöker smyga undan.
vad fan håller du på med?
jag börjar fan bli rädd nu.

vem fan har du blivit?

HÅKAN HELLSTRÖM

och gud det gör så ont att nått så nära kan vara så långt bort


- SANT

?

lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut.
hur ska jag älska någon, som jag älskat en gång förut?

HEJ SVERIGE

jag är hemma.
känner mig så ensam

2 DAGAR KVAR

tva dagar kvar.
jag vill inte hem.
aldrig mer.

RSS 2.0